LC

Tai Chi Academie
Wu, Fen-Shu
06 4531 8082
contact@taichiacademie.nl

In deze lessen wordt de nadruk gelegd op de basisvormen van Tai Chi Yang stijl en besteden we uitgebreid aandacht aan een goede ademhaling en het verkrijgen van een goede balans in je Chi waarbij o.a. gebruik wordt gemaakt van Qi Gong oefeningen.

Tai Chi voor beginners is voor diegene die nog niet eerder (Yang stijl) Tai Chi lessen hebben gevolgd of voor diegenen die langere tijd geen lessen hebben gevolgd en eerst de basis van Tai Chi willen opfrissen. 

Het lesrooster volgt de reguliere schoolvakanties. 

Startdatum   5 februari 2020
Tijd / Lokatie   woensdag 19:30 - 20:30    Rientjes Mavo (Valkenkamp)
Aantal lessen   18 lessen (per semester)
Tijdsduur   1 uur / per les
Kosten

  € 195,-- (per semester)
€ 370,-- (per jaar)

In deze lessen wordt met de basis kennis één of meerdere gevorderde vormen geleerd van Tai Chi Yang stijl zoals de door master Zang Te Sheng ontwikkelde 13-vorm (de traditionele vorm) en de 108-vorm. 
Verder besteden we ook uitgebreid aandacht aan een goede ademhaling en het verkrijgen van een goede balans in je Chi waarbij o.a. gebruik wordt gemaakt van Qi Gong oefeningen.

Tai Chi voor gevorderden is voor diegene die reeds bekend zijn met de basis van Tai Chi Yang stijl. 

Het lesrooster volgt de reguliere schoolvakanties.

Startdatum   4 februari 2020
Tijd / Lokatie   dinsdag  19:30 - 20:30    Rientjes Mavo (Valkenkamp)
Aantal lessen   18 lessen (per semester)
Tijdsduur   1 uur / per les
Kosten

  € 195,-- (per semester)
€ 370,-- (per jaar)

Dit is een introductiecursus Tai Chi voor senioren. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor de oudere senioren met als ondergrens 65 jaar maar vooral voor de 70 tot 90 jarigen. De cursus legt de nadruk op Tai Chi oefeningen ter bevordering van de gezondheid.

Waarom voor deze doelgroep? Wij menen dat Tai-Chi bij uitstek geschikt ik voor de wat oudere ouderen en het programma is daar ook op afgestemd. Dat wil niet zeggen dat er niet actief bewogen wordt, maar er bestaat ook de mogelijkheid, als dat prettiger is, om de oefeningen op een stoel te doen.